Prețurile de transfer și Controalele fiscale

26 iunie 2019
Bucuresti, World Trade Center

Va invitam la un seminar interactiv unic pe piata din Romania si aflat la a doua editie, de prezentare si interpretare a reglementarilor in domeniul controalelor fiscale din perspectiva aspectelor legate de preturile de transfer.
Agenda acestui seminar pune accentul pe ideea de dialog si sintetizare a celor mai importante aspecte fiscale din perspectiva preturilor de transfer pentru tranzactiile desfasurate de compania dumneavoastra.
Pe scurt, seminarul va raspunde la 3 intrebari esentiale referitoare la dosarul preturilor de transfer si controalele fiscale:

  • Cum te pregatesti?
  • Cum actionezi?
  • Ce inveti?

In cadrul seminarului se vor analiza tranzactiile desfasurate de compania dumneavoastra si veti putea beneficia de sfaturile si indrumarile unui expert cu privire la modalitatea cea mai buna de documentare a tranzactiilor din perspectiva preturilor de transfer si acoperire a riscurile ficale aferente.

Va garantam raspunsul din partea lectorului la toate nelamuririle dumneavoastra legate de preturile de transfer! Un raspuns avizat, rezultat din experienta vasta si studiul aprofundat!

CINE SUNT LECTORII

Adriana are peste 14 ani de experienta profesionala ca si consultant, fiind membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania. Ea este specializata in taxare directa locala si internationala cu accent pe proiecte de preturi de transfer si taxare internationala.

Experienta Adrianei include pregatirea de dosare de preturi de transfer, acordarea de asistenta fiscala in timpul controalelor fiscale si de preturi de transfer ale autoritatilor, coordonarea unor proiecte de revizuire a pozitiei fiscale, precum si consultanta de zi-cu-zi furnizata societatilor multinationale care activeaza in domenii precum comertul cu amanuntul, industria bunurilor de larg consum, industria bancara, energie si servicii. De asemenea, ea a participat ca si lector sau speaker la diverse conferinte si seminarii.

A coordonat proiecte de preturi de transfer pentru societati multinationale importante ce actioneaza in domeniul bunurilor de larg consum, financiar, comert cu amanuntul, energie, agricultura, productis si servicii.

Este licentiata in Administrarea Afacerilor in cadrul Facultatii de Comert a Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

  • 14:00
  • 4,5 ore
Curs

Subiecte dezbatute, miercuri, 26 iunie 2019

Seminarul isi propune sa raspunda la urmatoarele intrebari:
  1. Care sunt drepturile si obligatiile noastre in cadrul controalelor fiscale? Care sunt aspectele de interes din perspectiva preturilor de transfer?
  2. Proactiv sau reactiv? Exista o solutie magica pentru toate cazurile?
  3. S-a finalizat inspectia fiscala. Ce facem? Care sunt urmatorii pasi de urmat?
  4. Consecintele unui control fiscal finalizat – lectie pentru viitor?
  5. Ce invatam din experienta altora?