Leadership si Management
pentru o echipă de succes
(Curs NOU!!!)

11-12 iunie 2024
Bucuresti, World Trade Center, Seminar Online

Ce este Leadership-ul?

Leadership-ul este abilitatea de a transmite provocari, de a contribui, de a rezolva problemele, de a fi inovativ si, cel mai important, de a conduce un grup de oameni spre atingerea obiectivelor.
Liderii se ajuta singuri si ii ajuta si pe ceilalti sa faca lucrurile perfect. Ei stabilesc cu viziune directia in care trebuie sa mearga echipa pentru folosul organizatiei; un lider este dinamic, serios si inspirational.
Leadership-ul este si abilitatea conducerii unei companii de a stabili si de a atinge obiectivele, de a lua masuri rapide si decisive, de a depasi concurenta si de a ii inspira pe ceilalti sa performeze. Este greu de cuantificat valoarea leadership-ului. Liderii ofera o directie, iar angajatii trebuie sa stie directia in care se indreapta pentru a ajunge la destinatie si pentru a avea succes pentru ca organizatia sa avanseze. Leadership-ul presupune si exemplul dat angajatilor despre cum sa-si indeplineasca eficient responsabilitatile, lucrul in echipa si supravegherea indeplinirii sarcinilor acestora.
Un lider este cel ce are capacitatea de a se adapta, astfel incat toata lumea sa se simta provocata sa contribuie creativ la rezolvarea problemelor.

De ce un curs de Leadership si Management?

Leadershipul si managementul sunt abilitati diferite, dar complementare. Leadershipul este un “soft skill”. Se construieste in jurul influentei, motivatiei, conducerii si a altor abilitati necuantificabile. Cu toate acestea, in timp ce liderii stabilesc directia, acestia trebuie, de asemenea, sa-si foloseasca abilitatile manageriale pentru a-si indruma oamenii spre destinatia corecta, intr-o maniera lina si eficienta.
Leadership-ul nu este o abilitate care poate fi invatata peste noapte, de aceea necesita munca grea, dedicare si timp.
WTIB impreuna cu Prof. Univ. Dr. Ec. Maria COSTACHE (CMC) va ofera acest curs de leadership care va poate ajuta sa imbunatatiti calitatile si abilitatile necesare pentru a fi un lider de succes, eficient si carismatic. Obtineti abilitatile necesare pentru a realiza lucruri dincolo de imaginatia cuiva. Participarea la acest curs va juca un rol vital in imbunatatirea abilitatilor de leadership.

Care este publicul tinta?

Managerii responsabili de o echipa.
Managerii care cauta instrumente si informatii pentru a-si gestiona echipa.
Profesionisti care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile oamenilor.
Profesionisti care doresc sa afle mai multe despre comportamentul uman.

CINE SUNT LECTORII

Trainer: Doctor Ec. Maria COSTACHE (CMC)

Expert Consultant cu recunoastere internationala, Certified Management Consultant (CMC) (in premiera in Romania), Director de Programe si Proiecte Internationale, expert PHARE, membru CECCAR, AMCOR, ANEVAR si AROMAR cu experienta de peste 20 ani in training si consultanta specializata pentru companii.

Colaborator permanent al WTIB incepand cu primii pasi ai acestei societati pe piata de training din Romania in anul 1995, Dna Maria Costache a desfasurat numeroase cursuri cu urmatoarele tematici: controlul costurilor (controlling), analiza financiara a companiei, planul de afaceri, Bugetul de Venituri si Cheltuieli etc.

Modalitatea de plata

Plata se face in favoarea Fundatiei World Trade Institute Bucharest, HJ 79/1995, Cod fiscal RO7806097, IBAN: RO87 RNCB 0085 1688 3189 0001, deschis la BCR, Sucursala WTC.
Fisa de prezentare a programului impreuna cu prezentul Formular de Inscriere tine loc de contract de instruire intre parti.
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere on-line sau cel in format printabil din dreapta paginii si sa il trimiteti la:
Fax: (021) 319 12 96 / Email: wtib@wtib.ro

11-12 iunie 2024

Curs

Tematica

  1. Cateva consideratii despre leadership;
  2. Caracteristicile unui leader;
  3. Comportamentul leaderului;
  4. Functiile leadershipului; diferenta intre leader si manager; lider formal si lider informal; puterea in management si leadership; abordari practice in leadership;
  5. Stiluri de leadership: leadership carismatic, leadership tranzactional, leadership transformational, leadership cultural, leadership autocrat, leadership birocrat, leadership democratic sau participativ etc.;
  6. Problema esecului unui leader; Natura si cauzele rezistentei la schimbare; Confruntarea cu rezistenta. Metode de contracarare;
  7. Etapele procesului de schimbare.

Program: marti, 11 iunie: 9:30 – 17:00 ● miercuri, 12 iunie: 9:30 – 13:30

Pentru o prezentare completa va rugam sa descarcati oferta completa din partea dreapta a paginii: „PREZENTARE”